Vila M nalazi se u Vantačićima, nadomak Malinske, poznatoga turističkog mjesta na otoku Krku.

Zbog svoje ljepote, tradicije, ugodne klime, prirodnih ljepota i povijesnih znamenitosti, otok Krk se još od doba antike naziva Zlatnim otokom.

Otok Krk odlikuje sklad različitosti – spoj sadašnjosti i prošlosti, suvremenosti i arhaičnosti, legende i stvarnosti, komforne ponude i netaknute prirode.

Na turističkoj karti Hrvatske otok Krk i Malinska, pa tako i Vantačići na čijoj se obali smjestila Vila M, zauzimaju posebno mjesto.

Do Krka je doista lako stići – autom, od granice sa Slovenijom 65 kilometara, iz Zagreba 145 kilometara autocestom, a na otok se dolazi kopnom preko Krčkog mosta, s mora brodovima u luke ili lučice, a trajektima iz Lošinja ili Cresa u pristanište Valbiska, iz zraka avionom u zračnu luku Rijeka kod Omišlja koja se nalazi na samom početku otoka Krka.

Otok Krk je samo 30 kilometara udaljen od Rijeke – prometnog, kulturnog, poslovnog i sveučilišnog središta Kvarnera i Primorsko-goranske županije. Poželite li za vrijeme odmora u komforu i netaknutoj prirodi napraviti zanimljiv city break, Rijeka je savršen izbor i može puno toga ponuditi.

Vila M nalazi se u blizini poznatoga turističkog mjesta Malinska, koje ima stogodišnju turističku tradiciju te nudi brojne zanimljivosti i bogatu turističku ponudu: tri uređena velika kupališta, uz vodene sportove – ronjenje, jedrenje i ribolov – zatim jahanje, a tu su i sportski tereni za minigolf, boćanje i kuglanje. Zabavni život Malinske nudi brojne sadržaje u sklopu kulturnog ljeta, ali i noćnih izlazaka, regata, ribarskih i zabavnih fešti. Do šarmantnog mjesta Porat imate tek nekoliko minuta šetnje, a najbolje je ići poznatom šetnicom Rajski put, koja vodi od Malinske do Porta, a predstavlja uistinu rajsku stazu za šetače.

U Portu se nalazi i Samostan Sv.Marije Magdalene koji postoji više od 500 godina.

ENHRITDE