Vila M obiteljska je kuća za odmor sagrađena 1972., koju je projektirao poznati arhitekt Igor Emili. Gotovo četrdeset godina poslije, 2011., kuća je pretvorena u apartmansku vilu za odmor, a adaptirala ju je arhitektica Olga Magaš, poštujući njezin prijašnji stil i arhitekturu. Ime Vila M posveta je obiteljskom prezimenu Mikšić, vlasnicima kuće.

Vila M smještena je na izvrsnoj lokaciji na otoku Krku, nadomak Malinske, u mjestu Vantačići, u prekrasnom ambijentu mediteranske vegetacije i u hladu primorskoga hrasta.

Svojim gostima želimo pružiti samo najbolje.

Zato smo im u okrilju mira, u punoj prirodnoj ljepoti gustoga mediteranskog raslinja i kristalno čistoga modrog mora ponudili smještaj u našim komfornim i modernim apartmanima.

Uređeni park pun je mediteranskih stabala i raslinja, a uz razigrane terase i nov blistavi bazen nalaze se stepenice koje vas u nekoliko koraka vode do plaže. Sve ovdje učinit će vaš boravak nezaboravnim, a odmor potpunim. Tako jednostavno, a tako raskošno! Jednom riječju, želimo vam pružiti pravi opušteni luksuz.

 

ENHRITDE